Ашық есік күні! ✅️ Ахмет Байтұрсынұлы атындағы гимназияда тамақ дайындау және тарату кезінде жеткізілетін өнімдердің сапасын және санитарлық-гигиеналық талаптарды сақтауды жүзеге асыру мақсатында "Ашық есік күні" жоспары құрылған .
Ашық есік күні!
Ахмет Байтұрсынұлы атындағы гимназияда тамақ дайындау және тарату кезінде жеткізілетін өнімдердің сапасын және санитарлық-гигиеналық талаптарды сақтауды жүзеге асыру мақсатында "Ашық есік күні" жоспары құрылған .Ата- аналар
тамақ өнімдерін санитарлық-гигиеналық нормалардың сақталуына бақылау жүргізді.
Ас блогының (қойма және басқа да үй-жайларды қоса алғанда) және тамақтану залының санитарлық жағдайын, ыдыс-аяқты жинау сапасы мен сапасын, жай-күйі қаралды.
Күн сайын ас мәзірінің дұрыс жасалуын,
ас блогындағы жұмыстың ұйымдастырылуы қаралды.
Түсетін шикізатты қабылдауды, сақтау шарттарын, өткізу, пайдалану мерзімдерін, аспаздық өңдеуді, тамақ өнімдерін дайындау технологиясын бақылау жасалынды.
Негізгі тамақ заттарындағы оқушылардың физиологиялық қажеттіліктеріне тамақтың сәйкестігі.